Министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников предупреди за готвена мащабна

...
Министърът на отбраната на Украйна Олексий Резников предупреди за готвена мащабна
Коментари Харесай

Украйна предупреждава за мащабна информационна атака от Русия

Министърът на защитата на Украйна Олексий Резников предизвести за готвена " огромна информационно-психологическа интервенция " от страна на Русия в разгара на военната офанзива против страната. 

Според данните на Резников, проектът на Кремъл е да сложи край на съпротивата на Украйна благодарение на разпространяването на дезинформация. 

Първата цел на окупационните сили ще е нарушение на връзките в страната - преди ден съветски бомбардировки повредиха телевизионна кула на Киев, като удариха и мемориалния парк в памет на жертвите от Холокоста в Украйна " Бабин яр ". 

Следващата стъпка ще бъде всеобщо разпространяване на погрешна информация, че украинските военни и политически водачи са съгласни да се предадат, твърди Резников.

„ За да бъде доказана тази неистина, ще се популяризират хипотетично подписани " документи ", както и подправени видеоклипове с фабрикувано наличие “, написа в своя Фейсбук профил министърът на защитата на Украйна. 

Той дефинира като погрешни всички изказвания за предполагамо сломяване на съпротивата на украинския народ или на водачите му. 

" Това е неистина. Това в никакъв случай няма да се случи. Няма капитулация. Само победа ", написа още Резников. 

Олексий Резников се обърна към украинския народ с апел да не имат вяра на разпространяващата се дезинформация, целяща да пречупи украинския народ и войска: „ Да държим оръжието крепко! Продължаваме да устояваме! “
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР